01. Grote nood: waarin we Al, Bing, pa en ma leren kennen, Bing z’n DS dreigt kwijt te raken, Al dringend op zoek moet naar een bron van inkomen, de DS niet krijgt maar wel een identiteitscrisis en werk wil vinden voor Bing.

 

02. Het mooiste beroep ter wereld: waarin Al postbode wordt, op ronde in Whammle prins Bocko en mevrouw Vinnie ontmoet en in gevoelens ontsteekt voor Gerrie.

 

03. Liefde is een mysterie: waarin Omar Al de liefde uitlegt, Bing van Al halftijds postbode mag zijn, gebeten wordt door een hond, liefdevol verzorgd door Gerrie en Al en Bing het pijnlijk oneens blijken te zijn over haar.

 

04. Groot Gevaar: waarin Gerrie gelukkig toch kikt op Al maar helaas niet lang, de brede actie die Al met de post opzet om indruk op haar te maken door staking niet door gaat, Bing de collega’s een Dog Danger Study Group aanpraat en de Millbeck Dog Rangers vernederd worden.

 

05. It’s over, Al!: waarin Bing een nieuw geschil met de honden uitlokt maar toch bot vangt bij Gerrie, Al om indruk te maken Edgar vangt, Gerrie het toch uitmaakt, Edgar blijkt te kunnen praten en Al ontsnapt aan liquidatie.

 

06. Go tell your tocking dogs, Al!: waarin Al de naweeën gepresenteerd krijgt van Bings slordige postwerk en nogmaals en finaal de bons krijgt van Gerrie, Al Bing een blauw oog slaat, Bing twijfelt aan zichzelf – maar troost vindt.

 

07. Can Oy be a hero?: waarin Al Bing wil wurgen, Bing weigert Al dichter bij Gerrie te brengen, Al de post opstookt tegen de honden, collega Art brood ziet in een anti-hondenactie, meneer Fred stiekem tegenwerkt maar Al met vertrouwen uitkijkt naar de actie.

 

08. Woipe them out! : waarin de anti-hond actie van de post smadelijk afloopt voor meneer Fred, Bing wat doet met kolonel Katia, meneer Fred en Frank in het geheim mee vergaderen in het hoofdkwartier van de post en het bestuur beslist korte metten te maken met die honden.

 

09. De post afgeschaft?: waarin het postleger klaar staat voor de eerste veldslag, meneer Fred droomt van roem, de slag tragisch afloopt, meneer Fred een dipje heeft, Al en z’n collega’s het hoofdkwartier proberen te bereiken en een stem meneer Fred vraagt post en wereld te redden.

 

10. Geluk geluk geluk: waarin meneer Fred de wereld wil mobilizeren maar helaas geen sponsor vindt, Droid Fruits Street z’n zorgen vergeet dankzij Angela en Omar, Keekee en Edgar intiem de superioriteit van de hond vieren, en Omar zich van kant lijkt te willen maken.

 

11. Fillford: waarin de postbodes in het hoofdkwartier de handen krachtig in elkaar slaan, voorzitter Mulch de bevolking via de spanningsregulator wil toespreken en Al hem na rent om hem te kunnen bijsturen.

 

12. Enorrrmously important: waarin krachten meneer Mulch willen beletten de bevolking toe te spreken, de bevolking wedt op de honden, meneer Mulch en Al aangehouden worden, Al bijna geëxecuteerd wordt en daarna OK blijkt om dubbelspion te spelen.

 

13. Jo motje: waarin kolonel Georges zoete broodjes bakt met Al, zelfs dezelfde studies blijkt gedaan te hebben, Al weer naar het executiepeleton verwezen wordt, en nog eens, en nog eens.

 

14. Oh, Al!: waarin kolonel Katia Al wil verleiden en Al daarbij nadenkt, Georges Al nogmaals van executie redt, voor de hondse zaak wil winnen en voorstellen aan Topdog, ze zijn blijde intrede zien in Brossels en hem volgen naar een biezondere plek.

 

15. Diepe wanhoop: waarin Topdog op bezoek in het Dokter Pottmuseum voor Gerrie valt, Al wanhopig wordt en Keekee Gerrie namens Topdog een aanzoek doet.

 

16. Koud zweet: waarin Al en Georges in audiëntie ontvangen worden bij Topdog en Al Topdog Gerries liefde moet bezorgen of hij roeit de mensheid uit.

 

17. Oy loves her too motch: waarin Al in het verzet gaat, afscheid neemt van Bing, pa en ma, Bing bij Gerrie vindt, Gerrie ontdekt dat Al en Bing met z’n tweeën zijn, niet wil kiezen tussen hen, Art binnenvalt om ze tot de orde te roepen, Al echt vertrekt, en ook kolonel Katia ontdekt dat er twée Als zijn. (Zwaar hoofdstuk dus.)

 

18. Oy vonders who’s gonna pie rent: waarin Al en Bing akkoord gaan om voor Topdog een mens te zoeken die van honden houdt, aan prins Woof denken, en hem met of zonder de hulp van prins Bocko niet vinden.

 

19. Mr Topdog, it’s yes!: waarin Gerrie Georges en een erg expansieve Topdog op bezoek krijgt en ze alle drie door een wurgende toboggan van emoties moeten.

 

20. Is that a rabbit?: waarin Al en Bing verder zoeken naar prins Woof, hem vinden en met hem aan de haal gaan om hem voor te stellen aan Topdog.

 

21. Peace at last: waarin de DS het begeeft, Al en Bing vruchteloos Brenda zoeken als vervangster van prins Woof, Queen Betty’s adres vinden, Al Bing het leven redt, ze de DS moeten achterlaten, er niet in slagen de HST naar East-Murky te nemen, het koerierbedrijf JLS behoeden voor een inspectie en met twee gratis JLS Go Everywhere passen toch weg raken naar East-Murky.

 

22. No in the nime of virtue: waarin Al en Bing met locale hulp in East-Murky Queen Betty ervan weten te overtuigen om naar Brossels te komen.

 

23. You must be moy broide: waarin Gerrie Topdog afwijst, hij beslist alle postbodes van de wereld te vernietigen en haar en mevrouw Romy ontvoert naar het slagveld, Al en Bing Queen Betty onderweg verliezen, ontdekken dat Gerrie en mevrouw Romy verdwenen zijn en van Georges horen van de slag bij Bowl.

 

24. Toime, your Dogness: waarin Al afscheid neemt en naar het slagveld vertrekt, Bing niet meewil maar kolonel Katia vraagt bijTopdog een goed woordje te doen voor Gerrie, kolonel Katia Topdog aanspreekt maar wanhopig huilend achterblijft.

 

25. Oy loves you, Gerrie: waarin Topdog Gerrie en mevrouw Romy naar Bowl vliegt en Gerrie ultiem voor de keuze stelt: van hem houden of de post zien uitroeien, Al in Bowl arriveert, beseft hoe hopeloos het postleger ervoor staat, Bing niet kan bereiken, maar Gerrie wel en haar z’n liefde verklaart.

 

26. Postmen of the world: waarin het hondenleger aanvalt, meneer Fred de pijp uitgaat, Al de leiding van het postleger overneemt en het plechtig toespreekt. Waarin Al in het nauw gedreven door Topdog op het nippertje gered wordt door Bing, Gerrie met Topdog in de afgrond ziet storten, moederziel alleen het hondenleger tegemoet loopt, met de rest van het postleger in de pan gehakt wordt en met Bing de doodsteek afwacht.

 

27. Lost and found: waarin Al en Bing nog altijd van kant gemaakt gaan worden, JLS en co. het hondenleger afdoend bombarderen, Omar er voor de wereld verslag over uitbrengt, Topdog ontsnapt met Gerrie en mevrouw Romy, Al en Bing z’n ijzeren hond terugvinden, Gerrie en mevrouw Romy bevrijd worden, en Al en Bing weer naar Gerrie hunkeren.

 

28. Whot’s this?: waarin de posttroepen het vroegere parlement in Brossels City belegeren, Topdog ontsnapt samen met het parlement, de orde hersteld wordt, pa weer verkeerd gokt, Bing uitvoerig gevierd wordt in het postkantoor, en daarna Al, Al zich naar Gerrie haast, met haar de liefde beleeft, of toch bijna.

 

29. We doesn’t really need lock: waarin Al en Bing klaar zijn met het uitvechten om Gerrie, Bing plaats maakt voor Al, maar Als kabeljauw geen zin meer heeft, de DS weer voor de bongalow blijkt te staan, iedereen zijn bekomst krijgt en Topdog blijft geloven in de liefde.

 

Eén reactie to “Korte inhoud.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s